Menu Close

Accomodaties

Wij zijn geen verhuurder van accomodaties, maar helpen je slechts met het maken van de juiste keuze.

reserveer jouw duiken in spanje

Op vakantie in Andalusië, Costa del Sol Spanje en op zoek naar informatie en accomodatie, lees dan hier verder.

spanje, andalisië, costa del sol

Jouw duikvakantie in Spanje is ook leuk voor het hele gezin, immers de mensen welke niet duiken hebben zo veel te doen en te zien hier aan de Costa del Sol.

De regio waar ons duikcentrum gevestigd is ( Andalusië ) kenmerkt zich door : de cultuur ( Alhambra, Cordoba, Sevilla, Malaga, Ronda. Nerja en Gibralta ) met zeer veel bezochte culturele plaatsen, eindeloze stranden met altijd mooi weer, heerlijk eten en drinken voor een ongekend lage prijs, absoluut geen stress en heel veel ruimte. Wil je vast meer te weten komen over Spanje, de Costa del Sol en Andalusië, kijk dan eens op de volgende websites :

Onze duikschool is gevestigd in Caleta de Velez, een klein vissersdorpje wat ingeklemd ligt tussen Torre de Mar en Nerja op slechts 25 minuten van de hoofdsad van Andalucia ( zoals wij hier in Spanje zeggen ) Malaga. Onze regio bestaat uit de plaatsen Toremolinos, Fuengirola, Mijas, Benalmadena.Nerja, Maro, Torrox en el Morche, terwijl ook Marbella, Estepona, Granada en Almuñecar heel bereikbaar zijn.

Wel voor de goede orde, dienen wij mede te delen dat wij zelf geen verhuurder zijn van accomodaties, maar dat wij slechts bemiddelen en adviseren. Uiteraard hebben wij voorkeuren en deze geven wij dan ook hieronder aan.

In de haven van Caleta de Velez en dicht bij ons duikcentrum hebben wij :

In Torre del Mar met al zijn restaurants, brede witte stranden en uitmuntende uitgaans gelegenheden ( en slechts op 1.5 k.m. van ons duikcentrum )

  • Hotel BQ Andalucia Beach, al vanaf € 55,00 per nacht heb je in dit strandhotel een 2- paeroonskamer.
  • Ben je met de duikclub en op zoek naar een Volpension hotel aan het strand, adviseren wij : Iberostar Torrox.
  • Voor een studio, appartement of huis in Torre del Mar, Torrox of een van de ons omringende dorpjes adviseren wij Homeaway of Ruralidays,

De plaatsen welke dicht bij ons duikcentrum liggen zijn : Torre del Mar, Algorobbo, El Morche, Torrox, Competa, Velez Malaga, Caleta de Velez, ,maar ook vanaf Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Malaga, Marbella, Nerja en Almuñecar zijn wij zeer goede bereikbaar.

Ons duikcentrum heeft een Pick up and return service, indien je daar gebruik van wilt maken, laat ons dat dan weten.

Je kunt jouw verblijf boeken via onze website m.b.v. de Booking module. Mocht je meer advies nodig hebben over wat te boeken, schroom dan niet contact met ons op te nemen : info@dutchscubadivers.com of via de telefoon op +34 951569494

Torre del Mar duiken

Ga jij dus op vakantie naar Spanje en verblijf jij in : Marbella, Estepona, Porto Banus, Benalmadena, Torremolinos, Fuengirola, Malaga,Rincon Victoria, Torre del Mar, Competa, Benjaraffe, El Morche, Caleta de Velez Vvelez Malaga, Torrox, Torrox Costa, Torrox pueblo, Nerja, Calaceite, Maro, Almuñecar,la Herradura, Marina, Granada, Motril, Salobreña, España