Dutch Scuba Divers

Global Dive Trade Spanje

Global Dive Trade Spanje

Wij zijn de oficiële TUSA vertegenwoordiger voor Spanje

Naast ons duikcentrum en onze duikschool in Spanje beschikken wij ook over een complete showroom met daarin alle TUSA duikmaterialen.

TUSA duikmaterialen "The best there is"

Er zijn domweg geen betere duikmaterialen en snorkelmaterialen dan de TUSA materialen. Met TUSA weet je zeker dat je beschikt over comfort en veiligheid.

Wat verwacht jij van duikmaterialen ?

Wij nemen aan dat jij op zoek bent naar het allerbeste als het gaat om duik- en snorkelmaterialen.

Market Research

Als geen ander weten wij dat duiken veel leuker wordt met goed materiaal.

Prijzen

Niemand vind het erg om een faire prijs voor een product te betalen,

Kennis van duikmaterialen

Wij van TUSA weten exact wat jij als duiker nodig hebt

Look and Feel

TUSA is trendsetter qua kleuren en "look and feel"

Duiken in een materiaal intensieve sport

De duikmaterialen zijn zeer belangrijk. De veiligheid van de duiker dient voorop te staan bij het gebruiken van de duikmaterialen. TUSA is de absolute marktleider op dat gebied.

In onze duikwinkel in Caleta de Velez in Spanje hebben wij alle TUSA duikmaterialen en TUSA Sport snorkelmaterialen ruimschoots op voorraad. Het TUSA dealer netwerk in Spanje is zich langzaam aan het uitbreiden. Op onze website van Global Dive Trade kun je verder alle TUSA duikwinkel in Spanje vinden.

Gekscherend zeggen we wel eens na een verkoop ; we zien u pas weer terug als u een andere kleur duikbril wilt hebben. Wel dat mag u dan ook verwachten van TUSA duikmaterialen.

Maakt u zich vooral geen zorgen. TUSA staat voor Tabata USA. iedere duikchool waar ook ter wereld zal dit merk kennen en er service op kunnen verlenen. Mocht dit niet zo zijn, laat ons dit dan weten.. Dan kunnen wij het desbetreffende duikcentrum daar op aanspreken.

Call Now
Directions