Menu Close

Snorkelen

reserveer jouw duiken in spanje

Snorkelen in Spanje aan de Costa del Sol en Costa Tropical.

duiken in spanje met dutch scuba divers

Snorkelen is een dagbesteding of een sport welke door iedereen van de familie gedaan kan worden van jong tot oud. De enige voorwaarde is dat je kunt zwemmen. Een dag mee op de boot van ons duikcentrum om te gaan snorkelen houdt het volgende in :

S’ Morgens om 8.45 uur verzamelen we in ons duikcentrum in Caleta de Velez om aldaar eerst het verplichte papierwerk te doen onder het genot van een kopje koffie. Tegelijkertijd geven we je een briefing over hetgeen je te wachten staat tijdens de dag snorkelen. Mocht je last van zeeziekte hebben, meld ons dit dan, je krijgt dan van ons de juiste medicatie zodat ook jij een heerlijke dag op het water hebt.

Onze divemasters en instructeurs vragen je om bepaalde maatvoeringen zodat zij zeker weten dat we de juiste snorkelmaterialen mee aan boord nemen. Je ontvangt van ons een duikpak, booties, vinnen, duikbril en snorkel.

Wat kun  je verwachten te zien tijdens een dag snorkelen met Dutch Scuba Divers ( let op, we kunnen geen garantie geven op het zien van onderwaterleven )

  • Dolfijnen bij de boot
  • De prachtigen kleuren van het rif
  • Scholen met sardina’s en boquerones
  • De diverse soortern rifvissen.
  • De waanzinnig mooie kust van de Costa del Sol met zijn prachtige bergen op de achtergrond.

Rond 9.15 uur lopen we vanaf het duikcentrum naar de haven alwaar onze boten liggen.

Je kunt zelf kiezen welke boot je voorkeur heeft ( wij zullen er alles aan doen om jouw wens te resepecteren )

  • De dagboot met toilet, keuken en omkleedruimte aan boord. De Buceolanda I
  • De snelle RIB, de Buceolanda II

Om 9.30 gaan we weg uit de haven, afhankelijk van weer, wind en stroming hebben we dan al bepaald waar we naar toe gaan. Voor de snorkel dagtrip zal dan altijd zijn naar de Cerro Gordo, Cañuelo, of naar Calaceite ( Torrox wreck Delphin )

Tijdens de boottocht kun je genieten van het waanzinnig mooie zicht welke je nu hebt op de kust van Andalusië, de Costa del Sol. Tegelijkertijd schenken wij koffie, thee of water gecombineerd met een lichte snack.

We doen twee snorkelsessies naar keuze waarbij we jullie ook gaan filmen ( ook onderwater ) Jullie kunnen dus zelf bepalen hoe lang je in het water blijft. Immers rond 14.00 / 14.30 varen we weer terug richting de haven van Caleta de Velez alwaar we rond 15.30 zijn.

Iedereen kan mee met deze snorkeltour, je kunt er ook voor kiezen om op de boot te blijven en gewoon er een hele fijne dag excursie van te maken. Naast het snorkelen is een dag uit op de Middellandse Zee natuurlijk ook echt top om te beleven.

Reserveren kan via het formulier hieronder, via de telefoon op +34 951569494, of via de mail op info@dutchscubadivers.com. Hoe eerder je een reservering doet, hoe beter het is. Immers we hebben maar twee boten welke beiden slechts 8-10 passagiers mee kunnen nemen naast de bemanning.

Ben jij dus op vakantie in Spanje en verblijf je in een van de volgende plaatsen aan de Costa del Sol: Torremolinos, Fuengirola. Benalmadena, Marbella, Malaga, Nerja, Torre del Mar of een van de andere kleinere plaatsen dan is ons duik- en snorkelcentrum in Caleta de Velez ook zeer dicht bij jou in de buurt.