Menu Close

Specialty’s

Met een specialty van SSI vergroot je jouw kennis en ervaring op ieder duikgebied.

reserveer jouw duiken in spanje

Op vakantie in Spanje, leren en ervaren tijdens supermooie duiken vanaf onze boot. Volg een SSI specialty bij onze duikschool aan de Costa del Sol.

SSI specialty in Spanje

Stress en Rescue duikopleiding – € 325,00

Wil jij ook een betere buddy worden met meer verantwoording en kun je dit ook aan, dan is deze stress en rescue duikopleiding wellicht wat voor jou. Lees verder over deze duikcursus en boek deze Rescue duikopleiding nog vandaag.

Diepduik opleiding – € 259,00

Wil jij dieper en verder in zowel het duiken als de theorie van het duiken dan is de diepduik duikopleiding wellicht jouw ding. Na brevettering mag je duiken tot een diepte van 40 meter. Lees meer over de diepduik training en boek deze nog vandaag.

Navigatie – € 169,00

De weg onderwater terug weten te vinden nar de kant of de boot is best een dingetje. In deze duikcursus leer je niet alleen duiken met een kompas, maar ook meer praktische zaken zoals houding en trim. Kortom de perfecte vakantie duikcursus. Lees meer en boek deze navigatie duikcursus nog vandaag.

Perfect Buoyancy – € 169,00

Wellicht de meest ondergewaardeerde maar tevens aller belangrijkste duikopleiding. Juist in deze duikcursus leer je perfect te trimmen en wordt er effectief aan je duikhouding gewerkt. Kortom, boeken deze duikopleiding. Lees hier verder over de Perfect Buoyancy duikcursus

Nitrox – € 169,00

Met een ander gasmengsel worden duiken nog veel veiliger. Uiteraard dien je wel exact te weten en te begrijpen hoe dit moet. In de Nitrox duikcursus leren we je dit allemaal. Lees verder en boek deze duikcursus.

Op vakantie aan de Costa del Sol of Costa Tropiucal in Spanje, berid dan jouw duikervaring verder uit middels het volgen van een SSI specialty.